Anlık Bildirim

Fitbit Versa resmi olarak Türkiye’de! İşte fiyatı:

Fitbit'in yeni akıllı saati Fitbit Versa, resmi olarak ülkemizde satışa sunuluyor. Tasarımıyla Apple Watch ve Pebble Time'ı andıran Fitbit Versa fiyatı, çıkış tarihi ve özellikleri haberimizde:

fitbit versa fiyatı Tam Boyutta Gör

Akıllı saat ve bileklik ürünleriyle öne çıkan Fitbit, Apple Watch’a rakip akıllı saati Fitbit Versa’yı resmi olarak Türkiye’de satışa sunuyor. Fitbit Versa, 15 Mayıs’ta Türkiye pazarına giriş yapacak.

Fitbit Versa özelikleri

Kare ekranı ile Apple Watch’u andıran Fitbit Versa’nın alüminyum kasası 50 metreye kadar suya karşı dayanıklılık sunuyor. İnce ve kompakt tasarımının yanında 4 güne kadar kullanım ömrü sunan pil ile geliyor. 1,34 inç boyutundaki ekran Corning Gorilla Glass 3 teknolojisi ile korunuyor.

Fitbit OS 2.0 işletim sistemine sahip cihaz egzersiz, uyku ve kalp ritmi takibi yapabiliyor. Gün boyu nabzınızı takip ederek kişiselleştirilmiş nefes çalışmaları oluşturuyor. Saatin içerisinde 300’e yakın müzik depolanabiliyor. Deezer entegrasyonu sayesinde uygulamadaki çalma listeleri, saatte depolanabiliyor. Fitbit Versa satın alanlara 3 aylık Deezer üyeliği hediye ediliyor.

Fitbit Versa iOS, Android, ve Windows telefonlarla uyumlu olarak çalışıyor. Bluetooth kulaklık desteği ile saatteki müzikleri telefondan bağımsız olarak dinlemenize imkan tanıyor.

Fitbit Versa fiyatı

Fitbit Versa, 15 Mayıs tarihinde Türkiye’de satışa sunulacak. Tavsiye edilen satış fiyatı 1199 TL olacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4480 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fitbit versa fiyatı, fitbit versa ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim