Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A54 5G: Smart Switch ile verilerinizi kolayca taşıyın

Fotoğrafları, kişileri, mesajları, dosyaları ve önemli verileri Samsung Galaxy A54 5G'ye kolay ve hızlı bir şekilde aktarmak için Smart Switch uygulamasını kullanın.
Galaxy A54 5G: Smart Switch ile verilerinizi kolayca taşıyın Tam Boyutta Gör
Smart Switch ile cihaz ayarlarınız da dahil olmak üzere önceki akıllı telefonunuzda yer alan tüm verilerinizi Samsung Galaxy A54 5G'ye aktarabilirsiniz. Verilerinizi Telefondan A54 5G'ye kablo ile veya kablosuz şekilde aktarmak mümkün. Üstelik verilerinizi USB kablosuyla veya bir PC ya da Mac ile de taşıyabilirsiniz. Kendinizi en rahat hissettiğiniz yöntemi seçin ve gerisini Smart Switch'e bırakın.

Samsung Galaxy A54 5G, sunduğu Samsung Smart Switch desteği ile önceki Android, iOS ve Windows cihazınızda yer alan fotoğrafları, kişileri, mesajları, dosyaları ve önemli verileri, yeni akıllı telefonunuza hızlı ve kolay bir şekilde aktarmanıza olanak sağlıyor. Smart Switch uygulaması ile cihaz ayarlarınız da dahil olmak üzere tüm verilerinizi Galaxy A54 5G'ye aktarabilir, böylece yeni cihazınızda hayata kaldığı yerden devam edebilirsiniz.

Galaxy A54 5G: Smart Switch ile verilerinizi kolayca taşıyın Tam Boyutta Gör
Hatta PC veya Mac'inizde eski telefonunuzun dosyaları için bir yedek oluşturabilir ve verilerinizi Galaxy A54 5G akıllı telefonunuza aktarabilir veya senkronize edebilirsiniz. Samsung Smart Switch tabletler arasında, akıllı telefonlar arasında ve bir tablet ile akıllı telefon arasında aktarım yapmanın en hızlı ve basit yolu.

Yeni Galaxy A54, Video Sabitleyiciyle #Acayipİyi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim