Anlık Bildirim

Galaxy S21 FE, Ekim ayına ertelenmiş olabilir

Samsung’un 2020 yılında en sevilen akıllı telefonlarından olan Galaxy S20 FE’nin devam modeli ertelenmiş olabilir, ayrıca çıkış yağtığında da sadece Avrupa ve Kuzey Amerika’ya özel olabilir

Galaxy S21 FE, Ekim ayına ertelenmiş olabilir Tam Boyutta Gör



2020 yılının sonlarında tanıtılan ve büyük beğeni toplayan Galaxy S20 FE’nin devam modeli Galaxy S21 FE, bu yılın Ekim ayına ertelenmiş olabilir. Kore'li haber sitesi Fnnews raporuna göre Galaxy S21 FE global çip sıkıntıları yüzünden ertelenmiş ve cihaz sadece belirli marketlerde(Avrupa ve Kuzey Amerika) satışa çıkabilirmiş.

Öncelik Galaxy Z serisine


Dünyada çip sıkıntısı gittikçe büyürken, görünüşe göre Güney Kore’li teknoloji devi Samsung eline geçebilecek çipleri bu yılın Ağustos ayında tanıtılması beklenen Galaxy Z serisinde kullanmak istiyor. Bu yılın amiral gemilerinde kullanılan Snapdragon 888’in, Galaxy Z serisi ve S21 FE’de kullanılması planlanılıyor. 

Galaxy S21 FE, Ekim ayına ertelenmiş olabilir Tam Boyutta Gör



Cihaz her ne kadar ertelenmiş gözükse de, büyük ihtimal bu yılın sonlarına doğru çıkıs yapacaktır. Galaxy S21 FE sadece Amerika ve Avrupa’da çıkış yapacak olursa Türkiye’de çıkış yapmayabilir. Galaxy S21 FE’nin Snapdragon 888, en az 6 Gb ram ve 128 Gb depolama, 120hz ekran, 3 tane 12 megapiksel arka kamera ve en az 4 farklı renk seçeneği ile Ekim ayında çıkış yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim