Anlık Bildirim

Playstation, PC port uzmanı Nixxes şirketini satın aldı

Sony’nin Playstation markası altında satın aldığı stüdyolar durmak bilmiyor. Bu hafta iki şirket satın alan Sony şimdi de Hollanda tabanlı PC port konusunda uzman olan Nixxes şirketini satın aldı.

Bu hafta Returnal geliştiricisi Housemarque’yi satın alan ve Demon’s Souls geliştiricisi Bluepoint’i satın aldığını yanlışlıkla açıklayan Playstation, bir stüdyo daha satın aldı. 

Crystal Dynamics, IO Interactive ve Eidos Montreal ile çalışan ve firmalara oyunların PC portu konusunda yardımcı olan Hollanda tabanlı Nixxes şirketi, Playstation tarafından satın alındı ve Playstation Studios takımına dahil oldu. Şirketin kurucusu Jurjen Katsman “Playstation Studios için çalışmak ve onların orijinal fikirlerine teknik uzmanlığımızı sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Playstation, PC port uzmanı Nixxes şirketini satın aldı Tam Boyutta Gör



Sony geçtiğimiz yılda Days Gone, Death Stranding ve Horizon: Zero Dawn gibi birinci parti oyunlarını PC platformuna getirmişti, Sony’nin CEO’su Jim Ryan daha önce, daha fazla birinci parti Playstation oyunlarının PC platformuna geleceğini duyurmuştu. Sony’nin PC portları konusunda uzman bir firma satın alması, bu konuda ciddi olduklarını gösteriyor. Belki yakında Uncharted, Last of Us gibi oyunları PC’de görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim