Anlık Bildirim

Call of Duty 2021’in kod adı sızdırıldı: Slipstream

Uzun süredir sızıntıları çıkan ve Call of Duty: Vanguard ismiyle çıkış yapması beklenen Call of Duty 2021’in kod adı Battle.net veri tabanına yüklendi. Pre-Alpha aşamasında olduğu tahmin ediliyor.

2021 Ekim-Kasım ayında çıkış yapması beklenen ve Battlefield 2042 ile mücadele edecek olan Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty 2021’den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Ünlü oyun sızıntıları ve söylentilerinde hep adı geçen Tom Henderson’ın bügünkü haberine göre, Call of Duty: Slipstream adı Battle.net veri tabanına yüklendi ayrıca bilr logo da var. Logo 2.Dünya Savaşı’nı andırıyor ki uzun süredir söylentiler bunu ifade ediyordu. Bir süredir Call of Duty Vanguard olarak bilinen ve bazı kaynaklara göre kod adı Vanguard olan oyunun büyük ihtimalle kod adı Slipstream olacak ve Vanguard ismiyle çıkış yapacak. Logunun telif problemleri yaşamamak için PrestigeisKey kanalı tarafından yeniden tasarlanmış halini aşağıda görebilirsiniz.

Call of Duty 2021’in kod adı sızdırıldı: Slipstream Tam Boyutta Gör


Warzone'a yeni harita getirecek

Oyunun 2.Dünya Savaşı'nı ve Kore Savaşı’nı anlatması bekleniyor. Bazı kaynaklara göre alternatif bir tarih olaylarını anlatabilir ve bu evrende 2.Dünya Savaş’I 1950’lerin ortasına kadar devam etmiş olabilir.

Oyun Sledgehammer Games tarafından geliştiriliyor ve iddialara göre Modern Warfare 2019 ile aynı oyun motoru ile geliştiriliyor. Ayrıca oyunda Zombies modu olacak ve bu mod Treyarch Studios ile birlikte geliştiriliyor. Ağustos ayı boyunca Call of Duty: Warzone içerisinde tanıtılması beklenen Call of Duty Vanguard’ın çıkışı ile birlikte Warzone içerisinde yeni bir harita göreceğiz. Call of Duty Black Ops Cold War’da olduğu gibi, bu harita oyundan aylar sonra gelmeyecek ve çıkışta bizlerle buluşacak. Haritanın 2.Dünya Savaş’ının pasifik cephelerinde geçmesi bekleniyor ve şuanki harita olan Verdansk’tan çok daha büyük olacak ve Rainbow Six Siege gibi parçalanabilir duvar/yüzeylere sahip olacak.

Battlefield yakın geleceğe giderken, Call of Duty’nin geçmişe gitmesi oyuncular zor bir karara sebep olabilir. Call of Duty Vanguard’ın yıl sonu çıkış yapması bekleniyor.

Kaynakça https://twitter.com/_Tom_Henderson_/status/1410022790523195394 https://www.youtube.com/watch?v=omyPfGfzONs Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim