Anlık Bildirim

Galaxy Watch 3'ü çalışırken gösteren fotoğraflar sızdırıldı

Samsung'un yeni akıllı saatini önümüzdeki ay tanıtması bekleniyor. Galaxy Watch 3 ismiyle piyasada boy gösterecek cihazın yeni görüntüleri internete düştü.

Galaxy Watch 3'ü çalışırken gösteren fotoğraflar sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Galaxy Watch 3 adı altında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın önümüzdeki ay duyurulması bekleniyor.

Akıllı saati çalışırken gösteren fotoğraflar internete sızdırıldı. Görünüşe bakılırsa arayüz çok fazla değişmeyecek. Mecvut modeldeki tüm standart uygulamalar bu modelde de yer alacak.

Yeni Tizen sürümü de yolda

Bununla birlikte küçük değişiklikler de göze çarpıyor. Örneğin Galaxy Store simgesi farklı bir tasarıma ve renge sahip. Bu da Galaxy Watch 3'ün yanında Tizen işletim sisteminin yeni bir sürümünün de çıkış yapabileceğini gösteriyor.

Galaxy Watch 3'ü çalışırken gösteren fotoğraflar sızdırıldı

Döndürülebilir çerçeveye sahip akıllı saatin sağ tarafında iki adet tuş var. Galaxy Watch 3'ün 41 ve 45 mm olmak üzere iki farklı kasa boyutu olacak. Bunlar sırasıyla 1.2 inç ve 1.4 inç ekran taşıyacak.

Her iki model de EKG sensörü, IP68 derecesi, MIL-STD 810G sertifikası, 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı ile gelecek. Samsung’un yeni akıllı saatinde Tizen OS 5.5 işletim sistemini kullanması bekleniyor. Cihaz, Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi gibi özellikler de sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim