Anlık Bildirim

Galaxy Watch 3'ün yüksek kaliteli görselleri yayınlandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni akıllı saati için geri sayım başladı. Önümüzdeki aylarda tanıtılacak Galaxy Watch 3'ün tasarımını açığa çıkaran yeni görüntüler yayınlandı.

Galaxy Watch 3'ün yüksek kaliteli görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni akıllı saati çok yakında resmiyet kazanacak. Galaxy Watch 3 adı altında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın yeni görüntüleri internete düştü.

Evan Blass tarafından paylaşılan yüksek kaliteli basın görselleri akıllı saatin tasarımını gözler önüne seriyor. Galaxy Watch 3'ü siyah, bronz ve gümüş renk seçenekleriyle görüyoruz.

Galaxy Watch 3'ün yüksek kaliteli görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Samsung, 5 Ağustos tarihinde yeni ürünlerini tanıtacağı bi etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Lansmanın odak noktası merakla beklenen Galaxy Note 20 olacak. Galaxy Watch 3'ün de aynı etkinlik kapsamında tanıtılacağı söyleniyor.

Galaxy Watch 3 Özellikleri

Döndürülebilir çerçe ile karşımıza çıkacak akıllı saatin 41 ve 45 mm olmak üzere iki farklı kasa boyutu olacak. Bunlar sırasıyla 1.2 inç ve 1.4 inç ekran taşıyacak.

Galaxy Watch 3'ün yüksek kaliteli görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Her iki model de EKG sensörü, IP68 derecesi, MIL-STD 810G sertifikası, 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı ile gelecek. Samsung’un yeni akıllı saatinde Tizen OS 5.5 işletim sistemini kullanması bekleniyor. Cihaz, Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi gibi özellikler de sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim