Anlık Bildirim

GameSir, yeni mobil gamepad F8 Pro’yu duyurdu

Birçok farklı ve işlevsel özelliğe sahip iPhone uyumlu gamepad F8 Pro, GameSir tarafından ayrıntıları ile açıklandı. Isınma sorununu ortadan kaldıracağını iddia eden ürüne yakından bakalım.

GameSir yeni Gamepad'ini duyurdu

GameSir F8 Pro, RGB ışıklı, fan soğutmalı ve gayet sıkı tutuş hissiyatı ile iddialı bir şekilde geliyor. Özellikle büyük ekranlı ve hızlı CPU’su bulunan iPhone 12 Pro Max gibi ürünlerde rahat bir kullanım sunacağı söylenen gamepad, kullanıcıları etkileyeceğe benziyor. İhtiyaca yönelik olan tutuş hassasiyeti, telefonunuzu serin tutacak fanı ve güzel bir görsellik sunacak olan RGB ışıkları mobil oyuncular için bir cazibe kaynağı olacak gibi görünüyor.

GameSir F8 Pro Snowgon neler sunuyor ?

Arkaya monte edilmiş bir fan sayesinde ‘’anında soğutmayı’’ destekler ve çift eksenli tasarımı ile iPhone’unuzun mükemmel bir şekilde kontrolcüye oturmasını sağlar. Kullanılmadığında katlanarak çok yer işgal etmeyen model, taşıma rahatlığı sunuyor denilebilir. GameSir F8 Pro modeli, gelişmiş yarı iletken soğutma teknolojisi ile bağlandığında akıllı telefonu anında soğutarak rahatlıkla uzun oyun seansları geçirmenizi sağlayabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim