Tam kavisli ekran modası 2014’te Galaxy Note Edge ile başlamıştı. Ancak bu trendin popülerlik kazanması biraz zaman aldı diyebiliriz. Zaman içerisinde kavisli ekranlar, olması gereken güzel inovasyondan çok hantal bir yapıya bürünmeye başladı. Böylece bu popülerlik rüzgarıda ivmesini kaybetti. Son yıllarda ise, amiral gemisi cihazlarda olan özellik hafif bir eğriye indirgendi.
Düğmesiz ve soketsiz telefonlar gelecek mi ?
Bu türde bir inovasyon geçmişinden sonra, bazı cep telefonu üreticileri yangını bir kez daha körüklemenin peşinde gibi görünüyor. Bu yılın şubat ayında Xiaomi, kenarları ve arkası dışında neredeyse her şeyi kapsayan 88 derecelik bir ekrana sahip tasarımın patentini almıştı. Şimdi ise Xiaomi, kavisli ekran fikrini daha da uç noktalara taşıyor.
Yeni alınan patent, elde edilmesi çok daha zor olan, kenarlar dahil dört tarafı da kaplayan bir şelale tipi ekranı gösteriyor. Ek ekran alanı muhtemelen bildirimleri, pil durumunu veya diğer genel bilgileri görüntülemek için kullanılabilir. Düğmelerin eksikliği nedeniyle ek işlevsellik için basınç duyarlılığının eklenme olasılığı da seçenekler arasında gibi gözüküyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.