Anlık Bildirim

Yeni Ghostbusters filminden hayranları heyecanlandıran fragman

Ghostbusters: Afterlife filminden yeni bir fragman yayınlandı. Serinin orijinal filmlerine benzer bir deneyim vadeden yeni Ghostbusters filmi bu yıl sinemaseverlerle buluşuyor.

Ghostbusters: Afterlife'ın ikinci fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Ghostbusters serisinin heyecanla beklenen yeni filmi Ghostbusters: Afterlife'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Bu yıl sinemalarda yayınlanacak olan film, serinin hayranlarını genel anlamıyla epey bir heyecanlandırmayı başarmış durumda.

Ghostbusters: Afterlife, 80'li yılların orijinal Ghostbusters filmleriyle aynı evrende geçiyor. Filmin başrollerinde iki çocuk aktör (Finn Wolfhard ve Mckenna Grace) ve Ant-Man'in yıldızı Paul Rudd var. Ayrıca orijinal filmlerin yıldızları Bill Murray, Sigourney Weaver ve Dan Aykroyd üçlüsünün de Afterlife'ta geri döneceği açıklandı. Fragmanın sonlarındaki sürpriz sahnede Dan Aykroyd'un Ray karakterini görüyoruz.

Ghostbusters: Afterlife'ın yönetmen koltuğunda, orijinal filmlerin yönetmeni olan Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman oturuyor. Senaryo tarafında ise Jason Reitman ile birlikte Gil Kenan'ın imzası var. 

Serinin orijinal filmleri gibi fantezi ve komedi dolu bir seyir deneyimi vadeden Ghostbusters: Afterlife, 11 Kasım 2021'de sinemalarda gösterime girecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim