Anlık Bildirim

GM 21 Plus tanıtıldı: İşte özellikleri

GM 21 Plus modelinde Helio G35 yonga seti, 6.3 inçlik ekran, üçlü arka kamera, parmak izi okuyucu, 5050mAh kapasiteli batarya gibi bütçe dostu özellikler yer alıyor.

GM 21 Plus bütçeye oynuyor Tam Boyutta Gör

General Mobile markasının dün tanıtımını yaptığı ve serinin amiral gemisi konumunda olduğunu gördüğümüz GM 21 Pro modelinin ardından biraz daha altına konumlanacak olan GM 21 Plus modeli de tanıtıldı.

GM 21 Plus özellikleri ve fiyatı 

GM 21 Plus modeli biraz daha bütçeye oynayan bir telefon olmuş. Bu bakımdan GM 21 modelinin daha da düşük bir donanımla geleceğini söylemek yanlış olmaz. Onu da yarın yapılacak tanıtımda öğreneceğiz. 

GM 21 Plus modelinde 6.3 inçlik HD+ çözünürlükte bir LCD ekran bizi karşılıyor. Su damlası çentik sayesinde ekran-kasa oranı yüzde 90 seviyesine çıkıyor. Parmak izi okuyucu arka panele konumlandırılmış.
2.3GHz hızında çalışan 4+4 adet Cortex-A53 çekirdekli ve 680MHz IMG PowerVR GE8320 grafik biriminin güç verdiği Helio G35 yonga seti özel optimizasyonları ile oyunlarda belirli bir seviyeye kadar akıcılık sağlıyor. Sistem 4GB RAM ve 64GB depolama ile desteklenmiş. 

Arka kısımda ana sensör, makro ve derinlik sensörleri yer alıyor. Süper çözünürlük ile toplamda 96MP çözünürlük elde edilebiliyor. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde. 5050mAh kapasiteli batarya USB Tip-C üzerinden şarj ediliyor. GM 21 Plus modeli 1999tl fiyat etiketine sahip.


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20860 kez okundu.
21 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gm 21 plus, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim