Anlık Bildirim

GoPro Hero 10 Black'in heyecan verici yeni özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Yakında duyurulması beklenen yeni GoPro Hero 10 Black'in teknik özellikleri sızdırıldı. Geliştirilmiş kamera özellikleri ve saniyede 60 kare 5.3K video performansı ile geliyor.

Go Pro Hero 10 Black'in teknik özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

GoPro tarafından 15 Eylül'de duyurulması beklenen Hero 10 Black’in teknik özellikleri sızdırıldı. Şirket tarafından tüm zamanların en güçlü GoPro’su olarak nitelendirilen kamera, GP2 yongası ile iki kat performans artışı ve geliştirilmiş düşük ışık performansı ile geliyor.

HyperSmooth 4.0 ile üst düzey stabilizasyon

HyperSmooth 4.0 ile beraber stabilizasyonu en üst düzeye çıkartmayı hedefleyen cihaz, tasarım olarak GoPro Hero 9 Black ile aynı tasarım hatlarına sahip. Bunun yanı sıra 23 megapiksel görüntüler ve saniyede 60 kare 5.3K video desteğini beraberinde getirirken, yüksek yenileme hızına sahip 2,7 inç dokunmatik bir ekrana sahip. 132 derece varsayılan FoV’a sahip yeni kamera, Max Lens modu ile 155 dereceye kadar destek sunacak.

Go Pro Hero 10 Black'in teknik özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Hero 10 Black, ağır çekim videoları 2,7K çözünürlükte saniyede 270 kare ve 8 kat yavaşlama ile kaydedebilecek. Ayrıca yansımaları en aza indiren ve rahatsız edici etkileri önleyen hidrofobik katmana sahip yeni bir lens ile geliyor. 1720 mAH pil ve hızlı şarj desteğine de sahip cihazın, 539,99 euro fiyat ile gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11158 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Go Pro, Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim