Anlık Bildirim

Google Pixel 6 telefonlar kendi kendine rastgele arama yapıyor

Google'ın yeni amiral gemisi akıllı telefonlarında yeni bir sorun ortaya çıktı. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun rehberde kayıtlı kişileri kendi kendine rastgele aradığına yönelik şikayetler var.

Google Pixel 6 telefonlar kendi kendine rastgele arama yapıyor Tam Boyutta Gör

Google'ın kısa süre önce piyasaya sürdüğü Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'nun mevcut sorunlarına bir yenisi daha eklendi. Akıllı telefonların rehberde kayıtlı kişileri rastgele aradığına yönelik şikayetler var. Muhtemelen yazılımsal bir sorun söz konusu.

Kullanıcıların bir kısmı arama yapılırken akıllı telefonlarının ceplerinde olduğunu söylüyor. Google Asistan'ın bazı kelimeleri yanlış yorumlamış olabileceğinden şüphelenildi ancak uyurken veya çok sessiz ortamlarda bile arama yapılması kafaları karıştırıyor.

Google Pixel 6 telefonlar kendi kendine rastgele arama yapıyor Tam Boyutta Gör

Geçici çözüm bulundu

Google'ın kendi Pixel Community topluluğunda da tartışma konusu olan sorun için bir çözüm önerisi var. Bazı kullanıcılar ekran kilitliyken Asistan'ın arka planda çalışma özelliğini devre dışı bırakarak hatayı düzeltmeyi başardıklarını söylüyor.

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro kullanıcıları kendi aralarında geçici çözüm bulmuş olsalar da konunun bir numaralı muhatabı olan Google'dan henüz konuyla ilgili net bir açıklama gelmedi. Şimdilik kullanıcıların canını en çok sıkan şey de bu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim