Anlık Bildirim

Google Pixel Watch lansman görselleriyle karşımızda: Klasik ve minimalist tasarım bir arada

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'un lansman görselleri sızdırıldı. 2022'nin ilk çeyreğinde duyurulması beklenen Google Pixel Watch, minimalist ve geleneksel tasarımı bir arada sunuyor. 

Google Pixel Watch tasarımı Tam Boyutta Gör

Daha önce render görselleri ortaya çıkan Google Pixel Watch, bu kez de lansman görüntüleriyle karşımızda. Mobil endüstride oldukça iyi bir sicile sahip olan duyumcu Jon Prosser tarafından paylaşılan görseller, daha önceki render görsellerini doğrular nitelikte.

Klasik ve minimalist tasarım bir arada

Google Pixel Watch; geleneksel kol saatlerindeki dairesel tasarımı, Google'ın minimalist tasarım felsefesiyle harmanlanmış şekilde bizlere sunacak. Çerçevelerin kendine yer bulmayacağı bu tasarımda, fiziksel kontrol içinse yalnızca metal bir tekerlek bulunacak.

Google Pixel Watch lansman görselleriyle karşımızda Tam Boyutta Gör

Google Pixel Watch'un sahip olacağı özellikler şimdilik belirsizliğini korurken, sunum görsellerindeki "donanım ve yazılımın eşsiz uyumu" ibaresi ise dikkatlerden kaçmıyor. Bu bağlamda Google'ın Wear OS kanadında işlevselliği artıracak birçok yeni özellik üzerinde çalıştığı biliniyor. Google Pixel Watch'un önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde duyurulması bekleniyor.

Kaynakça https://www.phonearena.com/news/official-pixel-watch-marketing-images-leak_id136881 https://www.youtube.com/watch?v=tT6Y-u1Q9_c Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8867 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim