Anlık Bildirim

Huawei'nin Galaxy Z Flip benzeri dikey katlanabilir telefonu çok yakında duyurulabilir

Huawei'nin bir süredir üzerinde çalıştığı dikey katlanabilir akıllı telefonunun 23 Aralık'ta duyurulacağı söyleniyor. İşte Huawei Mate V olarak isimlendirilmesi beklenen telefona ait son bilgiler:

Huawei Mate V katlanabilir telefon 23 Aralık'ta duyurulabilir Tam Boyutta Gör

Uzun süredir söylentileri dolaşan Huawei Mate V dikey katlanabilir telefon için yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Çinli teknoloji devi, ilk dikey katlanabilir telefonu Huawei Mate V modelini 23 Aralık'ta duyuracak.

Özel bir ısı borusuna sahip olabilir 

Telefon hakkında dikey katlanabilen yeni menteşe tasarımı kullanılacağı dışında çok az bilgi bulunuyor. Endüstri kaynaklarından paylaşılan son bilgiler ise telefonun lasman tarihiyle birlikte yeni bir özelliğini daha deşifre etti diyebiliriz. Öyle ki Huawei Mate V'de özel bir ısı borusu kullanılacağı söyleniyor.

Huawei Mate V katlanabilir telefon 23 Aralık'ta duyurulabilir Tam Boyutta Gör

Huawei'nin 2020'de aldığı bir patent, ısı borusunun tüm cihaza yayılacağın ve esnek olacağını ortaya koyuyordu. Huawei Mate V'de de böyle bir soğutma sistemine yer verilir mi bilinmez ancak sızıntılar ve Huawei'nin almış olduğu patentlerin bizlere verdiği bilgi bu yönde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim