Anlık Bildirim

Android cihazlarda çökme sorunu yaşanıyor: Google sürekli duruyor hatasının çözümü

Android cihaz sahipleri 'Google sürekli duruyor' hatası ile karşı karşıya. Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkedeki kullanıcıların canını sıkan sorunun nedeni ve çözümü ne?

Google sürekli olarak duruyor hatası nedir? İşte çözümü Tam Boyutta Gör

Türkiye dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesindeki Android akıllı telefon kullanıcıları büyük bir sorun yaşıyor. Android cihaz sahipleri "Google sürekli olarak duruyor" hatası ile karşı karşıya kalmış durumdalar. Aynı zamanda bazı kullanıcılar hesaplarına giriş yapamamaktan şikayet ediyor.

Google uygulamasının mevcut sürümü her 10-15 saniyede bir çöküyor. Downdetector web sitesine göre sorun Doğu Avrupa ülkelerindeki Android kullanıcılarını etkiledi. Ağırlıklı olarak Samsung Galaxy, Xiaomi, Google Pixel ve Motorola akıllı telefonlarda görülüyor.

Çözüm 1:

Google sürekli duruyor hatasını ortadan kaldırmak için iki geçici çözüm mevcut. En kolay çözüm soruna neden olan hatalı güncellemeyi kaldırmak. Bunu yapmak için Ayarlar > Uygulamalar menüsüne gidip listede Google uygulamasını bulun ve sağ üstteki üç noktaya tıklayarak güncellemeleri kaldırın.

Çözüm 2:

İkinci yöntem, Google uygulamasının beta sürümüne geçiş yapmayı gerektiriyor. Zira kullanıcılar 12.24 numaralı sürümde tüm hataların giderildiğini ve herhangi bir çökme sorununun yaşanmadığını söylüyor. Google geliştiricileri yaşanan çökmelerin farkında. Arama devinin kısa süre içerisinde bir yama yayınlayarak sorunu gidermesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14979 kez okundu.
37 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, çökme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim