Anlık Bildirim

Grounded en önemli güncellemesine kavuşuyor

Grounded oyununa sunulan 1.2 güncellemesi ile ekipmanları çoğaltabilme, binalarda rahatlık seviyesini yükseltme, yeni eşek arısı kolonisi ve yeni görevler ekleniyor.
Grounded Tam Boyutta Gör
Uzun bir ön izleme sürecinin ardından nihai olarak erişime açılan Grounded hayatta kalma oyunu en önemli güncellemesini salıyor. 1.2 güncellemesi ile oyuncular iki önemli geliştirme özelliğine kavuşmuş olacak.

Grounded güncellendi

Güncelleme ile gelen ilk yenilik Base Coziness adını taşıyor. Oyuncular binalarını dekore ettikçe rahatlık puanı kazanacaklar. Toplam 5 rahatlık seviyesinde oyunculara farklı ödüller olacak. Yeni dekorasyon tarifleri ve bir mutasyon ödüller arasında. Ayrıca bu binalarda zaman geçirmek açlığı veya susuzluğu azaltma gibi etkilere de sebep olacak.

Ayrıca Super Duper adı verilen yeni araç seti Ham Bilim kullanarak ekipmanlarınızı çoğaltmanızı sağlıyor. Kopya ekipmanlar orijinallerin tüm özelliklerini barındırıyor. Super Duper için Meşe Laboratuvarı’na giderek BURG.L’dan görev almalı ve Duper disklerini toplamalısınız.  Son olarak oyuna eşek arısı gibi yeni hayvan türleri de ekleniyor.

Grounded 1.2 güncellemesi neler getiriyor? Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim