Anlık Bildirim

GTA V grafiklerini iyileştiren mod şimdi daha mükemmel

Raytraced Global Illumination ışın izleme özelliği temelinde hazırlanan NaturalVision Evolved grafik modu beta olarak tek oyunculu hikâye için erişime açıldı.   

GTA V Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar 170 milyondan fazla satan ve halen popüler olmaya devam eden GTA V oyununu mükemmel hale getirmek için amatör geliştiriciler de elinden geleni yapıyor. NaturalVision Evolved modu beta erişimine açıldı.

NaturalVision Evolved nedir?

GTA V yapımı grafikleri zaten oldukça dikkat çekici bir oyun ancak bunu daha mükemmel hale getirmek isteyen amatör geliştiriciler geçmiş dönemde NaturalVision adında bir mod geliştirmişti. Bu mod hava koşulları, bitki örtüsü, ortam renkleri, renk tonu haritalama gibi unsurları daha gerçekçi hale getiriyordu.

Raytraced Global Illumination ışın izleme özelliğini temel alan NV sadece Patreon üzerinde ekibi destekleyenlere sunulmuştu. NaturalVision Evolved adıyla geliştirilen yeni mod ise grafik kalitesini bir kademe daha iyileştiriyor. Yolların ve kaldırımların 3 boyut hissiyatı verecek şekilde geliştirilmesi bunlar arasında.

Beta olarak indirmeye sunulan NaturalVision Evolved hali hazırda tek oyunculu modda kullanılabiliyor. Geliştirme aşamasında olduğu için önümüzdeki dönemde daha da iyi hale gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9551 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta v, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim