Anlık Bildirim

GTA serisi toplamda 7.68 milyar dolar üretti

Pandemi dönemindeki gibi sert yükselişler yaşanmasa da GTA serisi para üretmeye devam ediyor. Son oyunu 2013 yılında çıkan seri toplamda 7.68 milyar dolar gelir elde etti. 

GTA V Tam Boyutta Gör

Oyun tarihinin en çok oynanan ve en çok kazandıran serisi olma yolunda ilerleyen Grand Theft Auto yani GTA halen belirli bir oranda satışlarına devam ediyor. Take Two mali tabloları son rakamları ortaya koymuş durumda.

GTA ne kadar sattı?

Firmanın mali tablolarına göre GTA serisi GTA V çıkışından itibaren yani 2013 yılından bu yana toplamda 7.68 milyar dolar üretti. Sadece ikinci çeyrekte 202 milyon dolarlık gelir elde edildi. GTA V oyununun satışı ise 170 milyon adede dayandı.

Toplam GTA serisinin 380 milyon civarında satış yaptığı tahmin ediliyor. Firmanın Mayıs ayındaki açıklamalarına göre GTA serisi 375 milyon adet satış yaparak 7.5 milyar dolar gelir üretmişti. GTA V ise 165 milyon adet satmıştı. GTA Online rakamları ve GTA serisinin tüm zaman satışları konusunda bir bilgi yok.

Take Two oyun satışlarının pandemi öncesindeki dönemlere geri döndüğünü belirtiyor. Bu bakımdan sert yükselişler görmek bu dönemden sonra pek mümkün olmayabilir. Bir de global ekonomik kriz işin içine girdiğinde bu rakamlarda yavaşlamalar görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4991 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta v, gta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim