Anlık Bildirim

Halo Infinite'in ilk oyun testi önümüzdeki hafta sonu yapılıyor

Bu haftanın en son geliştirme güncellemesinde 343 Industries, önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan ilk Halo Infinite'e ait test içeriğini detaylandırmaya başladı.

İlk Halo Infinite uçuş testi; 4 oyuncuyu, 4 yapay zeka botuna karşı koyan Bot Arena adı verilen çok oyunculu moduna odaklanacak. Bu teknik test, standart Halo 'Slayer' kurallarını ve üç haritayı kullanacak - Bazaar, Recharge ve Live Fire. Katılmak için tek yapmanız gereken Halo Insider programına kaydolduğunuzdan emin olmak. Yüzbinlerce oyuncuyu hedef alan ilk uçuş testinden sonra davetlerin, üyelere periyodik olarak gönderileceği bildirildi.

Halo Infinite'in ilk oyun testi önümüzdeki hafta sonu yapılabilir Tam Boyutta Gör

343, "Bot odaklı ilk teknik önizlememizin önümüzdeki hafta sonu en kısa sürede gerçekleşebileceğini söylememize izin verildi" diye yazdı. "Uçuş başlamadan önce, gerçek yapıya dalacağımız ve teknik önizlemenin neredeyse her yönünü gözden geçireceğimiz bir canlı yayın planlıyoruz." Yaklaşan bu uçuş sadece ilk teknik test olmakla birlikte, Halo Infinite'in piyasaya sürülmesinden önce tek oyunculu ve çeşitli çok oyunculu modlara odaklanan çok daha fazla seçenek sunacak. Halo Infinite'in şu anda kesin bir çıkış tarihi yok ancak, bu yıl Kasım ya da Aralık ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim