Anlık Bildirim

HarmonyOS'lu Huawei MatePad Pro 2, TENAA onayı aldı

Huawei'nin yeni amiral gemisi tableti Çinli sertifikasyon kurumu TENAA'nın veritabanında listelendi. Paylaşılan veriler cihazın kutudan HarmonyOS işletim sistemiyle çıkacağını gösteriyor.

HarmonyOS'lu Huawei MatePad Pro 2, TENAA onayı aldı Tam Boyutta Gör

Huawei'nin yeni bir amiral gemisi tablet çıkarmaya hazırlandığını daha önce duymuştuk. MatePad Pro 2 olarak pazara giriş yapması beklenen cihazla ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı.

WGR-AN19 model numarasına sahip tablet Çinli sertifikasyon kurumu TENAA'nın veritabanında göründü. Henüz teknik özellikleri konusunda bir bilgi yok ancak açıklamada cihazın HarmonyOS işletim sistemi ile geleceği belirtiliyor.

HarmonyOS'lu Huawei MatePad Pro 2, TENAA onayı aldı

HarmonyOS ile kutudan çıkan ilk cihaz olabilir

Bileşen tedariğindeki sıkıntılar nedeniyle Huawei P50'nin Haziran ayına ertelendiğine yönelik bilgiler var. Bu da MatePad Pro 2'nin HarmonyOS işletim sistemiyle piyasaya sürülecek ilk mobil cihaz olma şansını arttırıyor.

Tablet gücünü Kirin 9000 platformundan alacak. Ayrıca biri 12.2 inç, diğeri 12.6 inç ekranla donatılmış iki farklı model olarak sunulacağı söyleniyor. Huawei MatePad Pro 2'nin diğer muhtemel özelliklerini OLED ekran, 5G bağlantısı ve 40W hızlı şarj desteği olarak sıralayabiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim