Toshiba çatısı altında faaliyet gösteren SSD üreticisi OCZ Storage Solutions, CES 2016 fuarında yeni RevoDrive 400 serisi ürünlerini tanıttı. Yeni nesil depolama performansını hedefleyen RevoDrive 400, profesyonellerin NVMe tabanlı ürün arayışına da alternatif olmak istiyor. 
NVMe tabanlı SSD ürünleri daha çok kurumsal pazarı hedeflediği için son kullanıcıya yönelik olanların sayısı bir hayli az. Bu bakımdan RevoDrive 400 serisi hem kurumsal tarafta hem de son kullanıcı tarafında etkili olmaya çalışacak. NVMe PCI Express Gen. 3 x4 arayüzünü kullanan seri ilk kez geçen yıl IDF 205 fuarında kendisini göstermiş ve gerçek bir NVMe SSD ürünü olarak tanıtılmıştı.
RevoDrive 400 serisi M.2 formatında olmasına rağmen PCIe üzerinde kullanmak için bir adaptör de opsiyonel olarak mevcut. Toshiba'nın 15nm MLC NAND bellek modüllerini kullanan seride kontrolcü de yine Toshiba tarafından sağlanıyor. Serinin sürekli okuma hızı 2400MB/s, sürekli yazma hızı 1500MB/s olarak gerçekleşirken, rastgele okuma performansı 210 000 IOPS, rastgele yazma performansı da 140 000 IOPS şeklinde sıralanıyor. 
Seride 128GB, 256GB, 512GB ve 1TB kapasite seçenekleri bulunuyor. Fuarda yapılan testlerde 512GB kapasiteli modelin 2700MB/s okuma ve 1600MB/s yazma hızlarına ulaştığı görülmüş. Bu bakımdan, kutu üzerinde yazan değerlerin biraz üzerine çıkması şaşırtıcı olmayacaktır. 5 yıllık garanti ile gelecek serinin rekabetçi bir fiyata sahip olacağı belirtiliyor.  
                
        
    
                
    Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı
        kullanarak görüntüleyin:
    
    
						                    
            
                        
                        
                        
                
                
            
        
kod
kod alabilir miyim
Bu kod ne işe yarıyor aydınlatın lütfen.
Amazon kod nedir?
amazon kod alabilir miyim
hopp
20 yılı geçmişler de kod alabiliyor mu :)
amazzon
kod
kod gönderir misiniz?
Kod kaldı mı 😁
Kod
kod alabilirmiyiz
güzel kampanya
kod alabilir miyiz?
Merhaba kod alabilir miyim?
silinsin lütfen...
kod pls
merhaba yorum yaptık , kodum gelmedi
kod alabilirmiyim varsa