Anlık Bildirim

Honor 50 Lite geliyor: Özellikleri, tasarımı ve Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Honor'un Avrupa pazarında piyasaya sürmeye hazırlandığı Honor 50 Lite detaylandı. Ay sonuna kadar resmiyet kazanması beklenen cihaz Honor 50'nin global versiyonu ile birlikte tanıtılacak.

Honor 50 Lite çok yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Ekim ayı sona ermeden Honor 50 serisinin Avrupa lansmanı yapılacak. Şirkete yakın kaynaklara göre Çinli marka Honor 50'nin global versiyonuyla birlikte "Lite" takısına sahip daha uygun fiyatlı bir model de sunacak.

Alman duyumcu Roland Quandt, Honor 50 Lite isimli cihazın teknik özelliklerini, görüntülerini ve fiyat etiketini paylaştı. Aktarılan bilgiye göre Honor 50 Lite, kısa süre önce piyasaya sürülen Huawei Nova 8i modelinin (aşağıda) birebir kopyası olarak karşımıza çıkacak.

Akıllı telefonda Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.67 inçlik bir ekran göreceğiz. Ekranın sol üst köşesinde 16 megapiksel ön kamera yer alacak. Arka panelde ise yuvarlak ünite içerisine yerleştirilmiş 64, 8, 2 ve 2 megapiksel sensörlü ana kamera sistemi görev yapacak.

Honor 50 Lite çok yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Google uygulama ve hizmetlerini içerecek

Honor 50 Lite'ın Qualcomm Snapdragon 662 yonga seti ile donatılacağı bildiriliyor. Buna 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Cihaz ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 66W hızlı şarj destekli 4.300 mAh'lik pilinden alacak.

Akıllı telefon Google uygulama ve hizmetleri yüklü şekilde gelecek. Roland Quandt, Honor 50 Lite'ın Avrupa'da 300 euro gibi bir fiyatla satışa sunulacağını iddia ediyor. Google uygulama ve hizmetlerinden yoksun olan Huawei Nova 8i'nin Avrupalı tüketicilere 349 euro fiyatla sunulduğunu hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim