Anlık Bildirim

Honor 50'nin yüksek kaliteli görüntüsü yayınlandı

Honor markası Snapdragon 888 platformundan güç alan yeni bir amiral gemisi telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Honor 50'nin arka tasarımını gözler önüne seren yeni bir görüntü paylaşıldı.

Honor 50'nin yüksek kaliteli görüntüsü yayınlandı Tam Boyutta Gör

Amiral gemisi Honor 50'nin bu ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. Lansman yaklaştıkça cihazla ilgili daha somut bilgiler öğreniyoruz. Akıllı telefon, Huawei'den ayrılarak bağımısız bir marka olarak yola devam eden Honor için son derece önem taşıyor.

Gelen bilgilere göre cihazda Kirin işlemci görmeyeceğiz. Honor 50 gücünü Qualcomm'un Snapdragon 888 platformundan alacak. Ayrıca 50 megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamerayla piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Arka paneli ortaya çıktı

Honor 50'nin tasarımını açığa çıkaran yeni bir görüntü internete düştü. Yayınlanan yüksek kaliteli görsele bakılırsa cihazın arka panelinde Huawei Nova 8'de gördüğümüze benzer bir kamera ünitesi yer alacak.

Honor 50'nin yüksek kaliteli görüntüsü yayınlandı Tam Boyutta Gör

Parlak gümüş renkteki kamera modülünün üzerinde üç görüntü sensörüne ev sahipliği yapan iki halka mevcut. Üstte ana kamera konumlandırılırken hemen altında periskop kamera ve ultra geniş açılı lens bulunuyor.

Honor 50'nin yüksek hertz değeri sunan OLED ekran ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile geleceği söyleniyor. Asıl merak edilen şey akıllı telefonun Google uygulama ve hizmetlerini içerip içermeyeceği.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim