Anlık Bildirim

Honor 50 Serisi: 1 dakika içinde satış rekorları kırdı

Huawei bünyesinden ayrılarak yeni başlangıçlar yapan Honor markası, yeni çıkardıkları 50 serisi ile çok kısa sürede stoklardaki ürünlerini ışık hızıyla eritmeyi başardı.

Honor 50 Serisi: 1 dakika içinde satış rekorları kırdı


Haftalarca süren beklentilerin ardından, Honor’un yeni 50 ve 50 Pro akıllı telefon serisi, Çin pazarında resmi olarak satışa çıktı. Çinli şirket, sadece bir dakika içerisinde tam olarak 500 milyon CNY (77 milyon dolardan fazla) kazanarak rekor kırdı. Honor 50 serisi cihazlarının ilk stokları 1 dakika içerisinde eriyerek yok sattı

Honor 50 ve 50 Pro serisi şu anda yalnızda Çin’de mevcut, ancak Honor, şirketin önceden onay aldığı gibi Google Mobil Hizmetleri yüklü olarak, 50 serisini Avrupa’da piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Honor serisine yakından bakalım


Honor geçen hafta tanıttığı 50 serisinin tasarımında büyük ölçüde beklenen telefon Huawei P50’den ilham almışa benziyor. Honor 50 ve 50 Pro, Qualcomm Snapdragon 778G yonga setinden güç alırken, giriş seviyesi olan 50 SE modeli ise, MediaTek Dimensity 900 ile destekleniyor. Serinin amiral gemisi olan Honor 50 Pro modeli, 120Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.72 inç kavisli Amoled ekran ile karşımızı çıkıyor. Ve pro olmayan model, aynı özelliklere sahip olarak 6.57 inç Amoled ekrana sahip. Honor 50’de tek bir 32 Mp ön kamera bulunurken, Pro modelinde 32 Mp ve 12 Mp olmak üzere ultra geniş çift kamera bulunmakta.

Honor 50 Serisi: 1 dakika içinde satış rekorları kırdı Tam Boyutta Gör

 

Honor 50 Serisi Türkiye pazarında yer alacak mı ?

Honor, 50 serisi ile ilgili Türkiye’de satışa sunulacağı hakkında onay bilgisi verdi. Fakat, ne zaman olacağı ve fiyat bilgisi hakkında maalesef şuan için net bir bilgi görünmüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim