Anlık Bildirim

Honor 50'nin Snapdragon 778G'den güç alacağı doğrulandı

Telefon üreticisinin yaklaşmakta olan serisindeki telefonlardan Honor 50'nin Snapdragon 778G'den güç alacağı şirket tarafından doğrulanırken Pro varyantın Snapdragon 888 ile gelmesi bekleniyor.

Honor 50, Snapdragon 778G ile desteklenecek Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz Kasım ayında Huawei'den ayrılan Honor, bu yılın başlarında yonga tedarik etmek için  Qualcomm ile görüşmelere başlamıştı. Akıllı telefon üreticisi tarafından paylaşılan bir gönderi ile yaklaşmakta olan Honor 50'ninQualcomm'un yeni yonga seti olan Snapdragon 778G 5G'den güç alan ilk akıllı telefonlar arasında yer alacağı duyuruldu.

'Gelecekte HarmonyOS'a geçebilirz'

Geçtiğimiz günlerde Honor 50 serisinde Google hizmetlerinin sunulacağını doğrulayan şirket, seride Qualcomm'un en yeni yonga setinden yararlanacaklarını da açıkladı. Honor'un yaklaşmakta olan serisinde her ne kadar Snapdragon 778G yonga seti yer alacak olsa da serideki en güçlü varyant olacak olan Honor 50 Pro'nun Snapdragon 888'den güç alması bekleniyor.

Honor 50, Snapdragon 778G ile desteklenecek Tam Boyutta Gör

Haziran ayında tanıtılacak olan serideki modellerden Honor 50'nin daha önce ortaya çıkan görüntüleri arka kamera kurulumunun farklı yapısını gösteriyor. İki dairesel alan içerisinde toplamda üç görüntü sensörü yer alacak.

Cihaza dair sızdırılan bilgilere göre arka kamera kurulumunda yer alacak 50MP birincil lense, 13 MP ultra geniş lens ve 8 MP telefoto sensör eşlik edecek. Ön tarafta ise 32MP ve 8MP sensörlerden oluşan ikili kamera kurulumu bulunacak. Telefonda ayrıca 6.79 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızıyla AMOLED ekrana yer verilecek.

Bu gelişmelerle birlikte Honor CEO'su Zhao Ming, yaptığı bir açıklama ile Android'in şu an için ilk tercihleri olduğunu ancak gelecekteki geliştirmelerle birlikte HarmonyOS'u tercih edebileceklerini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim