Anlık Bildirim

Honor 80'in tanıtım tarihi netleşti: iPhone 14 Pro tarzı çentikle geliyor

Honor kısa süre önce Kasım sonunda bir lansman etkinliği düzenleyeceğini açıklamıştı. Çinli markanın yeni katlanabilir telefonunu tanıtacağı etkinlikte Honor 80 serisi de duyurulacak.
Honor 80, iPhone 14 Pro tarzı çentikle geliyor Tam Boyutta Gör
Honor markası yakında resmiyet kazanacak Honor 80 serisinin görüntülerini yayınlayarak yeni modellerin tasarımını gözler önüne serdi. Çinli şirket aynı zamanda cihazların tanıtılacağı tarihi de açıkladı.

Seride Honor 80 SE, Honor 80 ve Honor 80 Pro olmak üzere üç akıllı telefon olması bekleniyor. Cihazların arka paneli Honor 70 serisi ile neredeyse aynı. Sadece dalgaları andıran arka doku ve "8" ibaresinin yer aldığı kamera ünitesi değişti.

Honor 80, iPhone 14 Pro tarzı çentikle geliyor Tam Boyutta Gör

Yeni katlanabilir telefon da sunulacak

Değişiklikler akıllı telefonun ön panelinde de kendini gösteriyor. Ekranın üst kısmında iPhone 14 Pro modelleri tarzında bir çentik var. Ayrıca kenarlarının yuvarlatılmış olması da dikkatlerden kaçmayan detaylar arasında.

Honor 80, iPhone 14 Pro tarzı çentikle geliyor Tam Boyutta Gör
Honor 80 serisinin duyurusu 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. Markanın yeni katlanabilir telefonu Honor Magic Vs de aynı gün gözler önüne çıkacak. Cihaz önceki modelle aynı form faktörüne sahip olacak. Ancak orijinal Magic V'den çok daha ince bir gövdeyle karşımıza çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim