Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi K60 serisi yakında geliyor: Ana modelin özellikleri belli oldu

Yakında tanıtılması beklenen Redmi K60 serisinden yeni detaylar paylaşıldı. Yaklaşan akıllı telefonlar neler sunacak? İşte serinin ana modeli Redmi K60'ın dikkat çeken özellikleri
Orta seviyenin güçlü adayı Redmi K60 özellikleri belli oldu! Tam Boyutta Gör
Xiaomi'nin alt markalarından Redmi, yakında tanıtılması beklenen Redmi K60 serisi ile orta seviye akıllı telefon yarışına güçlü bir giriş yapmayı planlıyor. Geçtiğimiz günlerde serinin ana modeli Redmi K60, Çin’in 3C sertifika sitesinde ortaya çıkmıştı. Şimdi de yaklaşan akıllı telefonun önemli özellikleri paylaşıldı.

Redmi K60 özellikleri

Bildirilenlere göre Redmi K60, ekran altı parmak izi tarayıcısı ile donatılan düz tasarımlı 2K 6,67 inç boyutlarında OLED panele sahip olacak. Bununla birlikte yaklaşan OnePlus Ace 2 ve Realme GT Neo 5 modellerine rakip olacak yeni telefon, Qualcomm'un mevcut amiral gemisi Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setinden güç alacak.

Redmi K60’ın kaputun altında 12GB RAM ve 67W hızlı şarj destekli 5.500mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Kamera tarafında ise ön yüzünde 16MP selfie sensörüne ev sahipliği yapacak yeni telefon, OIS destekli Sony IMX686 ana kamera, 8MP ve 2MP olmak üzere yardımcı sensörler ile karşımıza çıkacak.

Redmi K60 ailesinin Redmi K60 Pro ve Redmi K60 Gaming gibi diğer modelleri de içermesi bekleniyor. Yakın tarihli sızıntılara göre serinin ana modeli Redmi K60, 2023’ün ilk çeyreğinde tanıtılabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim