Anlık Bildirim

Honor X20 SE'nin canlı görüntüleri yayınlandı

Çinli Honor şirketi yeni bir orta sınıf akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Honor X20 SE isimli modelin tasarımını gözler önüne seren birkaç fotoğraf yayınlandı.

Honor X20 SE ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Honor X10 geçtiğimiz yılın Mayıs ayında piyasaya sürülmüştü. Honor X20 serisi akıllı telefonların da yakında tanıtılması bekleniyor. Çinli duyumcu Digital Chat Station, Weibo hesabunda Honor X20 SE'nin ilk canlı fotoğraflarını yayınladı.

Yakında çıkış yapacak cihaz orta sınıf segmentine katılacak.  İsmindeki "SE" takısı bu serinin en erişilebilir temsilcisi olacağını gösteriyor. Sızıntılara göre akıllı telefon gücünü MediaTek Dimensity 700 yonga setinden alacak.

Honor X20 SE ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Honor X20 SE muhtemel özellikleri

Honor X20 SE'nin 90 Hz tazeleme oranı sunan 6.6 inç IPS ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Arka panelinde 64 megapiksel ana sensör içeren üçlü kamera sistemi görev yapacak. Diğer iki sensör ve ön kamera hakkında herhangi bir detay yok.

Akıllı telefon ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4.200 mAh kapasiteli bataryasından alacak. Aynı zamanda 22.5 watt hızlı şarj desteğinden bahsediliyor. Honor X20 SE'nin fiyatı ve duyuru tarihi henüz açıklanmadı. Ancak tanıtımının çok da uzak olmadığı bir gerçek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim