Anlık Bildirim

Windows 10 kullanıcıları sistemlerini 2022'ye kadar Windows 11'e yükseltemeyecek

Yazılım devi Microsoft, Windows 10 kullanıcılarının işletim sistemlerini 2022'nin ilk yarısına kadar Windows 11'e yükseltmelerinin mümkün olmayacağını açıkladı. İşte şirketin resmi açıklaması.

Windows 10 kullanıcıları ne zaman Windows 11'e geçebilecek? Tam Boyutta Gör

Geçen haftanın teknoloji sektörüyle ilgili en ses getiren haberi hiç kuşkusuz Microsoft'un Windows 11 işletim sisemini duyurmasıydı. Yazılım devi Windows 10 kullanıcılarının işletim sistemlerini yeni nesil Windows'a ücretsiz bir şekilde yükseltebileceğini açıkladı ancak bu beklenenden daha geç olacak.

Windows'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Windows 10 yüklü cihazların Windows 11'e yükseltilme süreci 2022'nin ilk yarısında başlatılacak. Yani buna göre ücretsiz güncelleme fırsatı gelecek yıl Ocak - Haziran ayları arasında bir tarihte sunulacak.

Öncelik yeni cihazlara verilecek

Görünüşe bakılırsa şirket kutudan Windows 11 işletim sistemiyle çıkacak yeni cihazlara öncelik tanıyacak. Yeni nesil işletim sistemini mümkün olduğunca erken denemek isteyenlerin önünde ise birden fazla seçenek bulunuyor. Bunlardan biri satın almak.

Windows 10 kullanıcıları ne zaman Windows 11'e geçebilecek? Tam Boyutta Gör

Bir diğer yöntem ise Windows Insiders programına kaydolarak Windows 11 erişimi elde etmek. Yeni nesil işletim sistemi diğer resmi olmayan yollar aracılığıyla da sistemlere yüklenebilir. Ancak bunun yükseltmeye kıyasla daha zahmetli ve riskli olduğu bir gerçek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22085 kez okundu.
38 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 11, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim