Anlık Bildirim

Honor X7a'nın özellikleri ve görselleri sızdırıldı

X7 serisine yeni bir akıllı telefon eklemeye hazırlanan Honor, şimdilerde X7a üzerinde çalışıyor. İşte MediaTek Helio G37 SoC'den güç alması beklenen cihazın özellikleri:
Honor X7a'nın özellikleri ve görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Honor geçtiğimiz Mart ayında Snapdragon 680'den güç alan X7'yi tanıtmıştı. Ortaya çıkan sızıntıar, şirketin X7 ailesine X7a isimli yeni bir telefon ekleyeceğini ortaya çıkarmıştı. Yeni bir rapor ise Honor X7a'nın teknik özelliklerini ve tasarımını ortaya çıkardı.

İşte Honor X7a'nın bilinen özellikleri: 

Honor X7a'nın özellikleri ve görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
OnLeaks ve GadgetGang işbirliğiyle hazırlanan rapora göre Honor X7a, X7 gibi HD+ bir ekranla gelecek. 6.7 inçlik bu ekran 60Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. Gece Siyahı ve Okyanus Mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle gelecek cihazın arka tarafında ise 50MP birincil, 5MP ultra geniş, 2MP makro ve 2MP telefoto ünitelerinden oluşan dörtlü bir arka kamera kurulumu bulunmakta.

Helio G37 SoC'den güç alacak Honor X7a, 4 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip olacak.Kutudan Android 12 ile çıkması beklenen cihaz, 5.230 mAh bataryaya sahip olabilir. Rapora göre X7'den daha uygun fiyatlı olacak olan Honor X7a, 196g ağırlığına ve yandan monteli bir parmak izi okuyucuya sahip olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim