Anlık Bildirim

Motorola'nın bütçe dostu telefonu Moto E13'ün tasarımı sızdırıldı

UniSoC T606 işlemcisiyle gelmesi beklenen Motorola'nın yeni bütçe dostu telefonu Moto E13'ün tasarımı ortaya çıktı. İşte 2GB RAM ile gelmesi beklenen cihazın detayları:
Motorola'nın bütçe dostu telefonu Moto E13'ün tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Motorola bu yıl Motorola Edge 40 Pro olarak dünya çapında piyasaya sürülmesi beklenen Moto X40'ı Çin'de piyasaya sürerek sezonu kapattı. Şirkeytin önümüzdeki sene içerisinde ise E ve G serilerini tanıtması bekleniyor. Yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapor ise Moto E13'ün tasarımını ortaya çıkardı.

İşte Moto E13'ün muhtemel tasarımı

2023'ün ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen Motorola Moto E13, bej renginin sergilendiği yeni resimlerle mysmartprice tarafından ortaya çıkarıldı. Şirketin en uygun fiyatlı akıllı telefonlarından biri olması beklenen cihazın arka kamera kurulumu, LED flaş modülü bulunan tek bir kamera sensöründen oluşmakta.

Motorola'nın bütçe dostu telefonu Moto E13'ün tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Arka panel ise kavisli ve muhtemelen plastikten oluşmakta. Cihazın sağ tarafında güç ve ses düğmeleri yer alırken sol tarafında SIM yuvası bulunmakta. Cihazın alt tarafında ise USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve bir mikrofon bölmesi bulunmakta. 

Geçtiğimiz günlerde Geekbench'te UniSoC T606 işlemci ve 2 GB RAM ile ortaya çıkan Moto E13, kutudan Android 13 ile çıkacak. Ancak 2 GB RAM'e sahip olduğu için cihaz, Android'in Go Edition sürümünü içerebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim