Anlık Bildirim

Huawei'den iPad Pro'ya rakip üst sınıf bir tablet geliyor

Huawei'nin amiral gemisi özelliklere sahip bir tablet çıkarmaya hazırlandığı bildiriliyor. MediaPad M7 olarak adlandırılacak cihaz delikli ekran, kalem desteği ve ince çerçeveli tasarım ile gelecek.

Huawei'den iPad Pro'ya rakip üst sınıf bir tablet geliyor Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Huawei'nin MediaPad M7 olarak adlandırılabilecek yeni bir üst sınıf tablet çıkarmaya hazırlandığı söyleniyor. Hatta cihazın render görüntüleri bile ortaya çıktı.

Yayınlanan görseller kalem desteği ile piyasaya sürülecek tabletin boyutlarının da oldukça büyük olacağını gösteriyor. Ancak asıl ilgi çekici detay selfie kamerasının tasarımında.

Huawei'den iPad Pro'ya rakip üst sınıf bir tablet geliyor Tam Boyutta Gör

Delikli ekrana sahip ilk tablet

Huawei MediaPad M7, delikli ekrana sahip ilk tablet olabilir. Yani selfie kamerası ekrana gömülü olacak. Ayrıca görünürlerde parmak izi tarayıcısının olmaması ekrandan parmak izi okuma özelliği sunabileceği anlamına geliyor.

Marx adı altında geliştirilen cihaz ince çerçeveli bir tasarım ile gelecek. Ayrıca şirketin M-Pen kalemi ve manyetik klavyesini destekleyecek. Üst sınıf özelliklerle donatılacağı belirtilen tabletin Kirin 990 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim