Anlık Bildirim

Huawei FreeBuds 4 tam kablosuz kulaklıklar tanıtıldı

Huawei FreeBuds 4 kulaklık modeli aktif gürültü engelleme ve büyük ses sürücüsü yanında Kirin A1 yongası ile birlikte amiral gemisi seviyesinde ses kalitesi sunuyor.

Huawei FreeBuds 4 amiral gemileriyle mücadele edecek Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında büyük bir yara alan Huawei, ekosistem ürünlerine ağırlık vererek tüketici elektroniği bölümünü ayakta tutmaya çalışıyor. Bu hafta amiral gemisi seviyesinde bir tam kablosuz kulaklık tanıttı.

Huawei FreeBuds 4 özellikleri ve fiyatı

Huawei FreeBuds 4 tam kablosuz kulaklık modelinde 14.3mm ölçüsünde dinamik sürücüler barındırıyor. Bluetooth 5.2 kullanan kulaklık aynı anda 2 cihaza birden bağlanabiliyor. Dış kısımdaki dokunmatik yüzey 3 farklı baskı hassasiyeti algılayabiliyor.

3 mikrofon hem dış sesleri hem de kullanıcının sesini algılayarak 25dB seviyesine kadar aktif gürültü engelleme yapabiliyor. Kirin A1 yongasının yeteneklerinden faydalanan kulaklık oyunlar için de 90 ms gecikme süreleri sunuyor.

Ses kaydı tarafında özel bir berraklaştırma teknolojisi kullanan ürün 4 saate kadar kullanım süresine ulaşabiliyor. Kablosuz şarjlı kutusu ile bu süre 22 saate çıkıyor. Ayrıca 15 dakika şarj ile 2.5 saat ekstra süre kazanabiliyorsunuz. Huawei FreeBuds 4 için 155$ fiyat etiketi belirlenmiş.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim