Anlık Bildirim

Huawei MateBook E tanıtıldı: İşte fiyatı

Huawei MateBook E melez tablet modeli OLED ekran, şık tasarım, LED flaş, on birinci nesil Intel işlemciler, verimli soğutma, hızlı şarj gibi özelliklerle geliyor. 

Huawei MateBook E neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

Bugün Çin’de önemli bir etkinlik düzenleyen Huawei akıllı saat ve motorsiklet kaskının yanında melez bir tablet bilgisayar da duyurdu. Huawei MateBook E firmanın uzun bir aradan sonra bu sınıfa ikinci ürünü oldu. 

Huawei MateBook E neler sunuyor?

Huawei MateBook E melez tablet modeli Microsoft Surface ve iPad Pro gibi ürünlerin domine ettiği dönüştürülebilir sistemler sınıfına hitap ediyor. Huawei MateBook E modeli önceki neslin tasarımını devam ettiriyor ancak donanım güncel şartlara uyuyor. 

12.6 inçlik OLED ekrana sahip olan cihaz 2560x1600 piksel çözünürlük sunuyor. DCI-P3 renk gamının tamamını kapsayan ekran 600 nit parlaklık seviyesine kadar çıkıyor. İnce çerçeveler sayesinde ekran-kasa oranı yüzde 90 olarak gerçekleşiyor. Ekran Huawei M2 ekran kalemine uyumlu.

İşlemci tarafında on birinci nesil Core i7 modeline kadar seçenekler mevcut. Intel Iris ve Intel Xe Max dahili grafikler seçilen işlemciye göre geliyor. 16GB’a kadar RAM ve 512GB’a kadar depolama seçenekleri mevcut. 8 katmanlı ısı dağıtıcı verimli bir soğutma sağlıyor. Core i7 seçeneklerde USB Tip-C girişli ve arka aydınlatmalı bir klavye mevcut.

Huawei MateBook E fiyatı Tam Boyutta Gör

Arka kısımda LED flaşlı kamera, özçekim kamerası, 4 hoparlör barındıran Huawei Sound, 8 saate kadar kullanım süresi, 65W hızlı şarj, WiFi 6, Windows 11, Thunderbolt 4 bağlantısı şeklinde diğer özellikleri mevcut. 

Huawei MateBook E özellikleri

  • Ekran: 12.6 inçlik OLED ekran
  • İşlemci: On birinci nesil Core i5, Core i7
  • RAM: 8GB/16GB
  • Bellek: 256GB/512GB
  • Arka kamera: 13MP
  • Ön kamera: 8MP
  • Batarya: 42WHr

Huawei MateBook E fiyatı

Huawei MateBook E fiyatı

Huawei MateBook E i5+8GB+256GB + klavye 940$
Huawei MateBook E i5+16GB+512GB + klavye 1098$  
Huawei MateBook E i7+16GB+512GB + klavye 1255$ 
Huawei MateBook E i7+16GB+512GB + klavye/stylus 1365$ 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim