Anlık Bildirim

Huawei Watch GT Runner tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Koşuculara özel hazırlanan Huawei Watch GT Runner akıllı saati ilgili ölçüm analizlerini daha hassas yaparken sektörde ilk kez yüzer GPS anteni tasarımına yer veriyor. 

Huawei Watch GT Runner

Giyilebilir cihaz pazarında bugüne kadar 80 milyondan fazla ürün satışı yapan Huawei ara vermeden yeni ürün tanıtımlarına devam ediyor. Huawei Watch GT Runner akıllı saati bu kez koşucuları hedefliyor. 

Huawei Watch GT Runner özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch GT Runner akıllı saati bu kez ağırlıklı olarak koşucuları hedefleyen bir ürün olmuş. 1.43 inçlik AMOLED ekrana sahip olan akıllı saat HarmonyOS işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 

Koşucular için antrenman yükü ve koşu endeksi gibi özel değerlerin takibini yapan saat bunun haricinde nabız durumu, yükseklik, hava gibi üçüncü taraf unsurları da not ediyor. Kugou Music, Himalayas, AutoNavi Maps, Air Travel gibi pek çok uygulama da saate indirilebiliyor. 

Saatin en önemli özelliği ise hassas konumlama. Sektörde ilk kez gizli yüzer anten tasarımı kullanan saat geleneksel tasarıma göre yüzde 135 daha hassas ölçüm yapabiliyor. GPS, Beidou, GLONASS, GALILEO ve QZSS uydularına da destek sunulmuş.

38.5 gram ağırlığa sahip olan Huawei Watch GT Runner modeli antibakteriyel kayışlar sayesinde bakteri üretimine engel oluyor. Tek şarj ile 14 güne kadar kullanılabilen saat yoğun kullanımda 7 günün altına düşüyor. Kablosuz şarj desteği de olan Huawei Watch GT Runner modeli 343$ olarak satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim