Anlık Bildirim

Huawei MatePad tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Tablet pazarının istikrarlı oyuncularından Huawei bu kez evde eğitimlerine devam eden öğrencileri hedefliyor ve sese önem veren MatePad tablet modelini satışa sunuyor.

Huawei MatePad tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Huawei’nin yeni Nova serisini tanıttığı dün akşam itibariyle giriş seviyesine hitap eden yeni MatePad tablet modeli de resmiyet kazandı. Biraz daha öğrenci tarafına hitap eden tablet tatmin edici özelliklere sahip.

Huawei MatePad özellikleri ve fiyatı

Huawei MatePad modelinde 10.4 inçlik 2000x1200 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran bizi karşılıyor. Alüminyum gövde ve nispeten ince ekran çerçeveleri yanında M-Pencil ekran kalemi de iPad Pro’ye ucuz bir alternatif haline getiriyor.

7nm sürecinde geliştirilen 2+6 çekirdekli Kirin 810 yonga setinin güç verdiği tablette 4GBRAM/64GB depolama kapasitesi ve 6GB RAM/128GB depolama kapasitesi seçeneklerine yer verilmiş.

Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde LED flaşlı kamera ve ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor. Kamera paketi HDR gibi pek çok fotoğrafçılık yazılımını kullanıcıya sunuyor.

Huawei MatePad tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Tabletin 4 kenarında hoparlör yer alıyor ve Histen 6.0 ile Harman Kardon tarafından optimize edilmiş. Ayrıca 4 mikrofon da gürültü engelleyerek daha kaliteli görüşmelere imkan tanıyor.

7250mAh kapasiteli batarya 18W hızlı şarj ile desteklenen Huawei MatePad hem WiFi hem de LTE seçenekleriyle gelecek. Özel bir masa üstü modunun olduğu tablette öğrenci ve standart kullanıcılar için içerikler yer alıyor. Ekran enerji tasarrufu için monokrom moda geçiş yapabiliyor. Huawei MatePad için fiyat seçenekleri şu şekilde:

Huawei MatePad WiFi 4GB RAM+64GB depolama – 269$

Huawei MatePad WiFi 6GB RAM+128GB depolama – 311$

Huawei MatePad LTE 6GB RAM+128GB depolama – 353$

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4651 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei matepad ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim