Anlık Bildirim

Huawei'nin Kirin 990 işlemcili ilk dizüstü bilgisayarı yolda

Huawei önümüzdeki yılın başlarında Kirin 990 mobil platformundan güç alan yeni bir dizüstü bilgisayar piyasaya sürecek. Qingyun L410 isimli modelin bazı teknik özellikleri internete sızdırıldı.

Huawei'nin Kirin 990 işlemcili ilk dizüstü bilgisayarı yolda Tam Boyutta Gör

Huawei'nin Kirin 990 işlemcili ilk dizüstü bilgisayarıyla ilgili bazı önemli detaylar ortaya çıktı. Huawei Central internet sitesinin haberine göre Qingyun L410 olarak adlandırılan cihaz önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülecek.

Dizüstü bilgisayarın kutusu internete sızdırıldı. Fotoğrafta görünen etiket, Huawei Qingyun L410'un 8 GB RAM ve 512 GB SSD depolama birimiyle geleceğini gösteriyor.

Huawei'nin Kirin 990 işlemcili ilk dizüstü bilgisayarı yolda Tam Boyutta Gör

5G desteği sunacak

Cihazın 5G bağlantısını destekleyeceği tahmin ediliyor. Ayrıca 2K çözünürlüklü 14 inç ekrana sahip olacak. Apple M1 işlemcili modellerin performansı göz önüne alındığında Qingyun L410'un da iyi bir performans sergilemesi bekleniyor.

Dizüstü bilgisayar, Linux tabanlı Deepin OS 20 işletim sistemiyle çalışacak. İleriki dönemlerde büyük olasılıkla kullanıcıların Harmony OS'a yükseltme yapmasına izin verilecek. Ne yazık ki şu an için cihazın fiyat etiketi konusunda bir bilgi yok.

Huawei Qingyun L410 başlangıçta Çin'de satışa çıkacak. Daha sonra uluslararası pazara gelecek. Şirketin yeni dizüstü bilgisayarını 2021'in Mart ayında piyasaya süreceği söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim