Anlık Bildirim

Huawei P50 serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı

Huawei yeni amiral gemisi telefonlarını ne zaman tanıtacağını sonunda açıkladı. Çinli marka merakla beklenen P50 serisini bu ayın sonunda sahneye çıkaracak.

Huawei P50 ne zaman çıkacak? Tanıtım tarihi Tam Boyutta Gör

Huawei Tüketici Elektroniği Bölümü Başkanı Richard Yu, sosyal medya hesabında Huawei P50 serisinin lansman tarihini açıkladı. Şirket yeni akıllı telefonlarını 29 Temmuz tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak.

Aktarılan bilgilere göre P50 serisinin Pro versiyonu 50 megapiksel çözünürlük ve RYYB renk filtresine sahip 1 inçlik Sony IMX800 sensörlü özel bir kamerayla gelecek. Yani mobil fotoğrafçılık yetenekleri üst düzey olacak.

Huawei P50 ne zaman çıkacak? Tanıtım tarihi Tam Boyutta Gör

Üç model içerecek

Huawei P50 serisinde P50, P50 Pro ve P50 Pro+ olmak üzere üç modelin yer alması bekleniyor. İlk iki akıllı telefonla 29 Temmuz'da tanışacağız. Üst model yani P50 Pro+ versiyonu ise yıl sonuna doğru piyasaya sürülebilir.

Tüm modeller Çin'de Kirin 9000 yonga setiyle satılacak. Global versiyonları ise Snapdragon 888 işlemciyle donatılacak. İlk etapta cihazların 4G versiyonları satışa çıkacak. 5G bağlantısını destekleyen varyantlarının ise daha sonra piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim