Anlık Bildirim

Honor Magic 3'ün özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

Honor markası Magic 3 serisi akıllı telefonlarını 12 Ağustos'ta sahneye çıkaracak. Lansmana sayılı günler kala Magic 3'ün temel özellikleri ve render görüntüleri internete düştü.

Honor Magic 3 özellikleri ve tasarımı Tam Boyutta Gör

Honor markası 12 Ağustos'ta Magic 3 serisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Çinli duyumcu Digital Chat Station, cihazın temel özellikleriyle ilgili bazı detaylar paylaştı. Magic 3'ün arka tasarımını gözler önüne seren görüntüler de internete sızdırılmış durumda.

Honor Magic 3'ün kod adının Elizabeth olduğu söyleniyor. TENAA sertifikasyon kurumunun veritabanında ortaya çıkan ELZ-AN00, ELZ-AN10 ve ELZ-AN20 model numaralı cihazların Magic 3 ailesine ait olduğu belirtildi.

Honor Magic 3 özellikleri ve tasarımı Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

Honor Magic 3'ün 2772 x 1344 piksel çözünürlükte 6.76 inç kavisli OLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Cihazın şelale ekranında hap şeklinde bir çentik olacak. Bu da çift ön kamera ile donatılacağı anlamına geliyor.

Yayınlanan görüntüler telefonun arka panelinde Matrix kamera sisteminin görev yapacağını ortaya koydu. Dört sensör içeren modülde 48 megapiksel ana kamera ve 100x zoom detayları dikkat çekiyor. Honor Magic 3, Snapdragon 888 Plus işlemciyle güçlendirilmiş ilk akıllı telefonlardan biri olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim