Anlık Bildirim

Huawei Watch GT 2 Pro ECG ve Band 6 Pro duyuruldu

Huawei Watch GT 2 Pro ECG modeli elektro kardiyografi özelliği ile gelirken Huawei Band 6 Pro ise uygun fiyata detaylı olarak sağlık değerlerinin analizini yapabiliyor.

Huawei Watch GT 2 Pro ECG özellikleri Tam Boyutta Gör

Giyilebilir cihazların daha fazla sağlık odaklı olarak geliştiğini gördüğümüz bu dönemde üreticiler de yenilikler yapmaya devam ediyor. Huawei elektro kardiyo destekli yeni akıllı saatini tanıttı. 

Huawei Watch GT 2 Pro ECG özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch GT 2 Pro ECG asıl olarak Huawei Watch GT 2 Pro modelini temel alıyor. 1.39 inçlik AMOLED ekran, safir koruma, nabız ölçer, kandaki oksijen, uyku ve stres takibi aynen korunuyor. Kullanım süresi ise senaryoya bağlı olarak 8-12 gün arasında değişiyor. 

Huawei Lite OS işletim sistemini kullanan akıllı saatin en önemli farkı elektro kardiyografi ölçümü sunabilmesi. Apple Watch modellerinde de gördüğümüz bu hassas ölçüm son dönemde öne çıkmaya başlamıştı. Huawei Watch GT 2 Pro ECG için 478$ fiyat etiketi belirlenmiş.

Huawei Band 6 Pro özellikleri Tam Boyutta Gör

Huawei Band 6 Pro özellikleri ve fiyatı

Huawei Band 6 Pro modeli de sağlık takibine yoğunlaşan bir akıllı bileklik olarak karşımıza çıkıyor. Nabız ölçer, kandaki oksijen oranı, uyku ve stres takibi yanında vücut sıcaklığını da takip edebiliyor. 

1.47 inçlik AMOLED ekrana sahip olan bileklik standart kullanımda iki haftaya kadar idare edebiliyor. Huawei Band 6 Pro için de 70$ fiyat etiketi söz konusu. İki model de gelecek ay piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim