Anlık Bildirim

iPhone 13 mini'nin ilk canlı fotoğrafı ortaya çıktı

Apple'ın bu yılın Eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlandığı iPhone 13 mini modelinin canlı fotoğrafı sızdırıldı. Bu da şirketin "mini" sürümü piyasaya süreceğini doğruluyor.

iPhone 13 mini'nin ilk canlı fotoğrafı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Eylül ayında Apple yeni nesil akıllı telefonları tanıtacak. iPhone 12s veya iPhone 13 olarak adlandırılması beklenen cihazlarla ilgili haberler de gelmeye devam ediyor. Son sızıntı ise iPhone 13 mini ile ilgili.

Önceki sızıntılarla örtüşüyor

Yayınlanan görüntü, iPhone 13 mini'nin mavi renkte bir modelini gösteriyor ve cihazın yakın zamanda yayınlanan CAD taslaklarıyla da örtüşüyor diyebiliriz. Kamera modülü, iPhone 12 mini ile aynı kare konfigürasyona sahip  ancak iPhone 13 mini'deki lensler dikey değil çapraz. Ek olarak, modülün tamamı daha büyük lensleri barındıracak şekilde yeniden tasarlanmış ve genel olarak, iPhone 13 mini, iPhone 12 mini'den biraz daha kalın görünüyor.

iPhone 13 mini'nin ilk canlı fotoğrafı ortaya çıktı

İlk başta, Apple'ın düşük talep nedeniyle iPhone'un mini versiyonunun üretimini durduracağı hakkında çok fazla söylenti yayıldı, ancak en son sızıntılara bakılırsa, mini model hala iPhone modellerinde mevcut olacak. Görseldeki iPhone 13 mini modelinin, sadece bir prototip olduğunu unutmamak gerekiyor. Zira süreç sonunda piyasaya sürülecek olan nihai modelle arasında farklar olması muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
115988 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sızıntı, iPhone 13 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim