Anlık Bildirim

Hublot’un yeni akıllı saati 5200 dolarlık ‘Big Bang e’ tanıtıldı

Hublot'un önceki modelini sadece FIFA 2018 Dünya Kupası hakemlerinin kullanabildiği akıllı saat serisine yeni bir model eklendi. Model her ne kadar yüksek fiyatlı da olsa daha geniş kitleye ulaşacak.

Hublot’un yeni akıllı saati 5200 dolarlık ‘Big Bang e’ tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Yeni Hublot marka akıllı saat, Hublot Big Bang e, Google’ın Wear OS işletim sistemini çalıştırır şekilde 5200 dolar fiyatıyla tanıtıldı. Sadece 2018 FIFA Dünya Kupası hakemlerinin kullandığı önceki modele kıyasla çok daha yaygın bulunabileceği ifade edilen akıllı saat, rakipleri TAG Heuer ya da Montblanc gibi markaların modellerine göre daha yüksek bir fiyata sahip.

Hublot firmasının diğer saatlerine benzeyen Big Bang e, titanyum ve siyah seramik (5800 dolar) renk seçeneklerine sahip. Saatin yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranı çizilmeye dayanıklı safir kristal ile korunuyor. Fiziksel olarak dönen çerçeve, cihazdaki fonksiyonları tıpkı Samsung Galaxy Watch modelinde olduğu gibi kontrol etmeye yarıyor. Cihaz ayrıca 30 metre derinliğe kadar su geçirmezlik garantisine sahip. 

Wear OS sayesinde Google Play, Google Asistan ve Google Pay gibi özelliklere erişebilen saat, Snapdragon Wear 3100 çipseti, 1GB RAM ve 8GB dâhili depolamayla geliyor. İlginç şekilde, saatte GPS ya da NFC özelliği bulunmuyor ve bu sebeple Google Pay’in varlığı da herhangi bir işe yaramıyor. Cihazın ayrıca batarya kapasitesi 300mAh ve bu bataryayla bir gün yetecek pil ömrü sunmayı vadediyor.

Hubolt henüz saat için bir satışa sunulma tarihi vermedi fakat hangi bölgelerde satışa sunulacağı açıklandı. Bu bölgeler ABD, Çin, Avrupa, Birleşik Krallık ve ABD.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2622 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, hublot ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim