Anlık Bildirim

Call of Duty oynayanlara kötü haber: Yeni sezonlar ertelendi!

Call of Duty serisinden Modern Warfare, Warzone ve Mobile'ın yeni sezonları ABD'deki protestolar sebebiyle ertelendi. Yeni sezonların oyuncularla ne zaman buluşacağı ise bilinmiyor.

Call of Duty oynayanlara kötü haber: Yeni sezonlar ertelendi! Tam Boyutta Gör

ABD'de devam eden protestolar, önce Android 11 etkinliğinin daha sonra ise PlayStation 5 lansmanının ertelenmesinde büyük rol oynamıştı. Şimdi ise Activision'dan Call of Duty serisi için bir açıklama geldi.

Activision ve Infinity Ward aldıkları kararla; Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'un 4. sezonlarını, Call of Duty: Mobile'ın ise 7. sezonunu 'şimdi zamanı değil' diyerek ertelediler. 

Yeni sezonlar için yeni tarihler hakkında bir ipucu yok ancak Call of Duty: Modern Warfare'in ve Warzone'un dördüncü sezonunun 3 Haziran'da, Call of Duty: Mobile'ın da 7. sezonun bu hafta yayınlanması planlanıyordu.

Konuya dair yapılan açıklamada: "Hepimiz Modern Warfare, Warzone ve Call of Duty: Mobile'ın yeni mevsimlerini oynamayı dört gözle beklerken, şimdi zamanı değil. Modern Warfare Sezon 4 ve Call of Duty: Mobile Sezon 7'nin lansmanlarını daha sonraki tarihlere taşıyoruz. Şu anda eşitlik, adalet ve değişim için konuşanların görülüp duyulma zamanı. Biz yanınızdayız." ifadelerine yer verildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim