Anlık Bildirim

IFA 2011: 1.4 GHz işlemcili Sony Ericsson Xperia Arc S'in tüm teknik özellikleri detaylandı

Sony Ericsson, bugün Berlin'de düzenlediği basın toplantısında, Android işletim sistemi ile şık tasarımı bir araya getiren Xperia Arc'ın daha hızlı versiyonu Xperia Arc S'i, teknoloji severlerin meraklı bakışları ardında sergiledi. Tahminimizce Sony Ericsson, biraz önce sergilediği yeni akıllı telefonunda S takısını speed yani hız anlamında kullanmış olabilir.
Peki Sony Ericsson Xperia Arc S bizlere ne gibi teknik özellikler sunuyor?
1.4 GHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM8255 işlemciden, Adreno 205 grafik biriminden ve 512 MB RAM'den güç alan Xperia Arc S, Android 2.3.4 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanıyor. Akıllı telefonun işletim sistemine Timescape arayüzü eşlik ediyor.
125 mm uzunluğunda, 63 mm genişliğinde, 8.7 mm kalınlığında ve 117 gram ağırlığında (Boyutlar ve ağırlık Xperia Arc ile tamamen aynı) tasarlanan Xperia Arc S'de, 4.2-inç boyutunda, 480 x 854 piksel (FWVGA) çözünürlüğünde, 16.7 milyon renk dokunmatik kapasitif ekrana yer verilmiş. Sony Ericsson'un Reality Display olarak isimlendirdiği ekran Bravia Engine teknolojisi desteğini arkasına almış durumda.
320 MB'a kadar dahili kullanıcı belleğine, 32 GB'a kadar microSD kart desteğine, dilediğiniz kulaklığı kullanabilmeniz için 3.5 mm jak girişine, HDMI portuna ve USB On-the-go özelliğine sahip akıllı telefon, Wi-Fi 802.11 b/g/n (DLNA sertifikalı), GPS ve Bluetooth 2.1 üçlüsü ile donatılmış.
Exmor R sensörlü kamerasıyla 8.1 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen akıllı telefonda otomatik odaklama, yüz algılama, görüntü stabilizasyon, 720p (HD) video kaydı, LED flaş ve 3D sweep panaroma modu dikkat çekiyor. Akıllı telefonun bataryası ise 460 saate varan bekleme, 7 saat 25 dakikaya varan konuşma, 37 saate varan müzik dinleme ve 6 saat 35 dakikaya varan video izleme süresi vadediyor.
Sony Ericsson, Xperia Arc S'i beyaz, gece mavisi, gümüş, siyah ve pembe olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle ekim ayında satışa sunmayı planlarken fiyatla ilgili bilgi verilmedi.
IFA 2011: 1.4 GHz işlemcili Sony Ericsson Xperia Arc S'in tüm teknik özellikleri detaylandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
64496 kez okundu.
45 kişi, toplam 58 yorum yazdı.
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim