Anlık Bildirim

IFA 2014 : Acer iki yeni Android tabletine resmiyet kazandırdı

IFA 2014 fuarı hız kesmeden devam ederken, firmalar da yavaş yavaş ellerindeki kozlarını oynamaya başladı. Iconia serisi ile tablet pazarında önemli bir pay sahibi olan Acer, fuarda iki yeni Android tablet daha lanse etti. 

Modellerden birisi Iconia Tab 10. Üst seviye bir olacağı görünümü veren model 10.1 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunarken, 4 çekirdekli bir MediaTek işlemci ile gerekli gücü sağlıyor. Ancak MediaTek'in 4 çekirdekli işlemcileri genelde Cortex-A7 tabanlı olduğu için Full HD oyunlarda sistemin nasıl bir performans vereceği merak konusu. Ekranda parmak izi kalmasını engellemek için Zero Air Gap teknolojisi kullanılıyor. 

Model Dolby Digital Plus ile ses kalitesini artırmayı amaçlarken, hoparlörler ise surround stereo olarak geliştirilmiş. Android 4.4 işletim sistemi çalıştıran cihaz microHDMI ve kablosuz görüntü aktarım yongasına sahip. Cihaz bu ay 200$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 

Iconia One 8 modeli ise 8 inçlik IPS ekranında 1280x800 piksel çözünürlük sunuyor. Abisinin aksine cihazda 1.33GHz saat hızında çalışan Bay Trail tabanlı ve 4 çekirdekli Intel Atom Z3575G yongasetine yer veriliyor. Yongasetindeki Intel HD grafik birimi ise 640MHz hızında çalışıyor. 

Modelde Android 4.4 işletim sistemi mevcut. Acer bu tabletini Avrupa ve Ortadoğu'da Ekim ayında satışa sunacak. Cihazın fiyatı 149 Avro olarak belirlenmiş.  
IFA 2014 : Acer iki yeni Android tabletine resmiyet kazandırdı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim