Anlık Bildirim

IFA 2014 : Samsung’dan suya toza dayanıklı tablet modeli Galaxy Tab Active

IFA 2014 : Samsung’dan suya toza dayanıklı tablet modeli Galaxy Tab Active

Tam Samsung fuar için tüm bombalarını tanıttı diye düşünürken firma bir sürpriz daha yaparak dünyanın en ince sağlamlık odaklı tableti Galaxy Tab Active’i lanse etti. 

Geçen yıl Galaxy S4 ile görmeye başladığımız suya ve toza dayanıklı akıllı telefonları tanımlayan Active kavramını firma bu kez tablet segmentine taşıdı. Galaxy Tab Active IP56 sertifikası ile hem toza hem de su sıçraması ve belirli bir süre su altında kalmaya dayanıklı. Ayrıca 1.2 metreden düşmelere karşı da sağlamlığını muhafaza ediyor. 

9.75mm kalınlık ölçüsü yanında bir de ekran kalemi ile gelen cihaz bu sınıfta ilk modellerden birisi olmayı başarıyor. Ekran kalemi C-Pen olarak adlandırılmış ve eldivenle bile kullanılabilecek tasarıma sahip. Ancak incelik ve dayanıklılığa odaklanmak cihazın donanımını biraz kısıtlamış.

8 inçlik ekranında 1280x800 piksel çözünürlük sunan tabletin gücünü ise 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon yongasetinden alıyor ve 1.5GB LPDDR3 RAM ve 16GB artırılabilir bellek ile sistemi destekliyor. 

4450mAh gücündeki bataryası ile 10 saat kullanım süresi sunan cihaz çıkarılabilir bataryasını değiştirirken kapatmanıza da gerek bırakmıyor. Cihazda USB 2.0, Bluetooth 4.0 BLE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, NFC, GPS, akselerometre ve ışık sensörü mevcut. Galaxy Tab Active ile daha çok profesyonelleri ve kurumları hedefleyen Samsung çıkış tarihini ve fiyatını açıklamadı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim