Anlık Bildirim

IFA 2015 : Alcatel'den 17.3 inçlik ilginç tasarıma sahip Android tablet

IFA 2015 tüketici fuarının son gününde sahneye çıkan Çinli Alcatel, yeni akıllı telefon ve giyilebilir cihazlarının yanında tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken yeni bir Android tablet daha duyurdu.

Alcatel OneTouch Xess adını taşıyan Android tablet 17.3 inçlik boyutuyla fuarın da en büyük tableti olma ünvanını elde etti. Firma yeni modelin aile odaklı olduğunu ve el hareketleri ile kontrol edilebildiğini belirtti. 

IPS LCD panel kullanan Xess Full HD çözünürlüğe sahip. 1.5GHz saat hızında çalışan 8 Cortex-A53 çekirdekli ve Mali-T720MP3 grafik birimli MT8783T yongasetinden gücünü alan cihazda 2GB LPDDR3 RAM bulunuyor. 
IFA 2015 : Alcatel'den 17.3 inçlik ilginç tasarıma sahip Android tablet
 

Android 5.1 işletim sistemi üzerinde çalışan Alcatel OneTouch Xess, 32B artırılabilir kapasiteye sahip ve 10000mAh batarya ile uzun kullanım süreleri vaad ediyor. Donanım olarak cihazın orta seviyeye yakın olduğunu söylemek mümkün.

Cihazın silindirik arka bölümünde hoparlör ve hafıza kartı girişi yer alırken, stand eklentisi de burada bulunuyor. Cihaz 30-50-70 derecelik açılarla kullanılabiliyor. Ayrıca bu kısımda bir de ekran kalemi mevcut. 

JBL by Harman ile 3W ses çıkışı verebilen tablet el hareketleri ile kontrol edilebiliyor ve böylece bazı işlemlerde ekranla herhangi bir etkileşime girmeye gerek kalmıyor. Alcatel OneTouch Xess modelinin satış fiyatı henüz açıklanmadı. 
IFA 2015 : Alcatel'den 17.3 inçlik ilginç tasarıma sahip Android tablet
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2831 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim