Anlık Bildirim

iOS 11.3 güncellemesi, bazı iPhone 8'leri kullanılamaz hale getirdi

iOS 11.3 güncellemesiyle birlikte bazı iPhone 8 modellerinin tamamen kullanılamaz hale geldiği rapor edildi. Üçüncü parti ekran değişimi yapılan cihazların ekranının artık çalışmadığı belirtildi.

iOS 11.3 güncellemesi, bazı iPhone 8'leri kullanılamaz hale getirdi Tam Boyutta Gör
 

Kullandığınız akıllı telefonu her zaman için güncel tutmak iyi bir seçenek olabilir. Ancak bazı güncellemeler, telefonunuzdaki aklınıza gelmeyecek şeylerin bozulmasına neden olabiliyor. Geçtiğimiz yıl, üçüncü parti ekran değişimi yaptıran iPhone 7 kullanıcılarında Touch ID’nin çalışmayı durdurması gibi bir sorunla karşılaşmıştık. Şimdi de buna benzer bir durum yaşanıyor.

Benzer bir durum şimdi de iPhone 8 kullanıcıları arasında yaşanıyor. Vice tarafından belirtilene göre, gelen iOS 11.3 güncellemesiyle birlikte üçüncü parti olarak takılan ekranlar çalışmamaya başladı. Daha önce yaşanan fiyaskoya benzer bu durumun, Apple’ın ekran ile eşleştirmek için özel bir mikroçip kullanması nedeniyle ortaya çıktığı düşünülüyor. Yani üçüncü parti ekran değişimi yapanların aynı zamanda mikroçipi de güncellemesi gerekiyor. Aksi takdirde iOS, cihazdaki tüm dokunmatik işlemleri reddediyor.

Apple tarafından konuyla ilgili yapılan herhangi bir açıklama bulunmuyor. Şirketin bu sorunu çözmek için yeni bir güncelleme getirip getirmeyeceği ise etkilenen iPhone 8 kullanıcıları arasında büyük merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4061 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8 ekran sorunu, ios 11.3 hataları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim