Anlık Bildirim

iOS 12.1.3 güncellemesi önemli hataları gideriyor

Apple’ın iOS cihazları için yayınladığı son güncellemesi iOS 12.1.3 bazı önemli hataları gideriyor. Bunlar arasında Mesajlar uygulaması ve CarPlay eklentisi var.

Apple’ın dün gece saatlerinden itibaren dağıtıma başladığı iOS 12.1.3 güncellemesi bir süredir kullanıcıların şikâyette bulunduğu Mesajlar uygulamasında ve HomePod akıllı hoparlöründeki hataları gidermeye odaklanıyor.

iOS 12.1.3 güncellemesi neler sunuyor?

Güncellemede giderilen hatalardan birisi Mesajlar uygulamasına ait. Kullanıcılar uygulamadaki Detaylar sayfasına girdikten sonra geçmişte arkadaşlarıyla paylaştıkları resim ve videoları görmekte zorlanıyordu. Ayrıca Paylaşım üzerinden gönderilmiş fotoğraflarda da çizgiler ortaya çıkmaya başlamıştı.

İkinci hata ise CarPlay ile ilgili. iPhone XS, XS Max ve XR modelleri zaman zaman CarPlay bağlantısını sonlandırıyordu. Bu çözülmüş oldu. Diğer taraftan HomePod hoparlöründe yeniden başlatmaya sebep olan hata giderildi.

Son olarak iPad Pro 2018 modelinde profesyonelleri etkileyen ve harici ses aksesuarı bağlandığında oluşan ses bozulmaları da giderildi. Yine performans tarafında bazı iyileştirmeler de yer alıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6626 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios 12.1.3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim